Hanami i Kyoto

Hej bloggen! Nu var det jättelängesen jag skrev här sist. Vi har så mycket för oss hela tiden, och det känns inte som att någon läser min blogg förutom mamma. Hej mamma!
Just nu är det Hanami-säsong i Japan. Hanami på japanska betyder att beskåda blommor, och det är exakt vad alla gör just nu. Det är nämligen Japans mest älskade blomma, Sakura ( Cherry Blossom) som har säsong nu. Kan inte säga mer än att Kyoto aldrig har varit vackrare. Kyoto är känt för att vara väldigt vackert under våren och det är fullproppat med turister överallt. I många parker har man lagt ut stora pickninck-filtar och ställt upp matstånd där man kan köpa spännande japansk mat.


Idag var vi i Arashiyama som ligger i norra delen av Kyoto. Tyvärr var träden där bara halvblommade, så jag kommer att åka tillbaks dit och ta mer bilder när allt är fullblommat!

Här kommer lite bilder i alla fall:




Kommentarer
Lotta Pettersson

Vackert, var aporna snälla då?

2012-04-09 @ 13:17:11
Yvonne Thyberg

Vad vackert det är, hoppas att du har det bra. Vi har precis kommit hem från Madeira, där var det också fint, men dina kort tog priset. Kram från moster

2012-04-09 @ 22:13:43
Malin (HereIamKyoto)

Visst är det fint! :) överallt är folk ute och har picknick i Kyoto nu. Åh vad mysigt, hoppas det var varmare där än i Stockholm då!

Kram Malin

2012-04-13 @ 06:11:03
URL: http://hereiamkyoto.blogg.se/
mary

härliga bilder :)

2012-04-25 @ 17:22:09
URL: http://maryphoto.blogg.se/
Mikael

Tjena, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Kram från Modemannen Mikael

2012-11-22 @ 19:47:42
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

k