Hachiko: A dog's Tale

För ett tag sen kollade jag och Erik på Hachiko: A dog's Tale, som är baserad på en sann historia om japans kändaste hund. Filmen handlar om Parker Wilson (Richard Gere) som hittar och tar hem en liten hemlös valp. De blir nästan genast oskiljaktiga och varje dag efter jobbet väntar Hachiko på sin husse vid tågstationen. En dag kommer inte Parker hem,

men Hachiko fortsätter att vänta vid samma tid, varje dag i 10 år.

 

Jag och Erik snyftade som små barn i slutet och jag tror att alla som ser filmen gör det!

 





Ett kort från när jag och Erik såg statyn utanför Shibuya station i Tokyo.

Första inägget i min blogg!

Här kommer det allra första inlägget skrivet av mig här på bloggen! Jag har aldrig bloggat förut så ni får jätte gärna kommentera och önska om det är något jag ska skriva mer/mindre om.


Kan ju börja med att berätta om vem jag är. Jag heter Malin, jag är 20 år och är uppväxt i södra delen av Stockholm. Jag är yngst utav tre syskon och min mamma har till stor del uppfostrat oss själv. Hon är förövrigt världens bästa mamma & vän.
Jag älskar djur, bra musik, att umgås med fint folk, gå barfota i gräset & andra fina grejer.

Här är jag


Och om bara en månad (har inte ens fattat det själv än) flyttar jag och min pojkvän Erik till Kyoto i Japan för att plugga ett helt år! Det är fortfarande mycket som ska ordnas innan det är dags att åka; köpa en STOR väska och börja packa, gå till banken, försäkringskassan osvosv.

Kommer att bli sorgligt att lämna familj och vänner så länge men jag vet att de alltid finns här för mig ändå (:


Skriver mer senare!