Shuumatsu

Moshi moshi ^^
Jag har haft ännu en underbar helg i Kyoto. I fredags gick hela klassen & några andra på pizzabuffé vid Teramachi. Kul att vi blev så många, till och med en av lärarna följde med haha. Efteråt drog vi vidare och gjorde lite Purikura innan vi stannade på en izakaya för en öl.. som självklart blev mer än så! Det beställdes in både det ena och det andra och vi tjöt och tjoade som bara utlänningar kan.

På lördagen var vi uppe tidigt för att mötas upp vid Kawaramachi train station och åka till Kobe, som ligger ca en timme utanför Kyoto. Kobe var väldigt fint, känns mer som en storstad och ligger fint beläget vid kusten. Killarna ville äta kobe-beef (kor som blivit matade med öl, masserade och fått lyssna på klassisk musik?) så det gjorde vi. Sen gick vi ner mot hamnen och gick runt i alla affärer som fanns där. Självklart slutade shoppingtrippen istället med att alla fastnade i ett jättestort spelcenter som fanns där. Det är helt hopplöst att försöka stå emot!

På kvällen rörde vi oss vidare mot Chinatown, Och det var verkligen helmysigt att gå runt där bland alla lyktor och smaka på mat som man köpte i små stånd.


Här kommer lite bilder ifrån lördagen!


Kobe-Beef










Kommentarer
Marika

Fina tjejen då! Du är saknad! <3

2011-11-06 @ 17:35:51
Malin (HereIamKyoto)

Saknar er meed! man blir ju avis när man ser bilder på er på fejjan! vill också vara med :) puss

2011-11-08 @ 15:34:58
URL: http://hereiamkyoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

k